LÄHIRUOKAA LAHDEN KAUPPAHALLISSA

Lahden Kauppahalli on ylpeästi Päijät-Hämeen ensimmäinen Local Food -kauppapaikka, joka juhlistaa lähes sadan vuoden lähiruokaperinnettä. Tunnustuksena tälle perinteelle Päijät-Hämeen liitto on myöntänyt Lahden Kauppahallille arvostetun Vellamo lähiruokaa -tunnuksen.

Tutustu kauppiaidemme valikoimiin ja löydä helposti paikallisten tuottajien laadukkaat herkut. Vellamo-tunnuksella varustetut tuotteemme ovat harkitusti valittuja ja takaavat perinteisten makujen ja laadun ystäville aidon lähiruokaelämyksen.

Vellamo_vaakuna

NAUTI PAIKALLISIA HERKKUJA KAUPUNGIN SYDÄMESSÄ!

Paikallista lähiruokaa - Local Food -brändi on suunniteltu erityisesti kaupoille ja kaupan alalle, jotta voimme tarjota sinulle parhaat paikalliset lähiraaka-aineet. Tuotteidemme alkuperä on tarkasti jäljitettävissä, ja ne täyttävät tiukat lähiraaka-aineille asetetut vaatimukset.

Tavoitteenamme on edistää laadukkaiden paikallisten lähiraaka-aineiden käyttöä. Nykyään paikallisuus ja lähellä tuotetut raaka-aineet ovat suositumpia kuin koskaan. Kuluttajat arvostavat entistä enemmän ruuan alkuperää ja eettisyyttä. Haluamme tarjota kestävällä tavalla tuotettua ruokaa ja antaa sinulle mahdollisuuden tietää, mistä ruokasi tulee.

Päijät-Hämeen alue on rikas erilaisista raaka-aineista, kuten viljasta, kalasta, lihasta, marjoista, kasviksista ja sienistä. Maakunnasta löytyy runsaasti viljelijöitä, elintarviketuottajia ja jatkojalostajia, jotka tuottavat näitä herkullisia aineksia.
Paikallista lähiruokaa - Local -yhteistyö on luonteva jatkumo vuosia jatkuneelle yhteistyölle ravintoloiden Vellamomenun kanssa. Yhteistyötä koordinoi Päijät-Hämeen liitto.

Tervetuloa löytämään ja nauttimaan paikallisista herkuista kanssamme!