A.O. Vuorinen Oy

Lihaa, laatua ja palvelua

Lihaliike A.O. Vuorinen Oy on Lahden Kauppahallissa pisimpään toiminut yritys. Vuoriselta löytyy noin puolentuhatta nimikettä tuorelihoista pakasteisiin. Vuorinen toimittaa tarvittaessa tuotteita myös perusvalikoiman ulkopuolelta. Laatu ja palvelu on tärkeimpiä ominaisuuksiamme.

Lihaliike A.O Vuorisen tuotevalikoimaan kuuluvat monipuolinen lihavalikoima erilaisine riistalihoineen sekä kattava valikoima leikkelemakkaroita, palvituotteita ja myös eineskeittiön tuotteita.

Lihatuotteiden lisäksi Vuoriselta kalatiski, josta löytyvät Salpausselän kalan tuoreet kalat ja herkullisia kalajalosteita sekä käsin valmistetut kala- ja äyriäistuotteet savustettuina, graavattuina ja kylmäsavustettuina. Juustotiskiltä puolestaan löytyy laaja valikoima herkullisia juustoja eri puolilta maailmaa. Tutustu valikoimaan ja nauti herkullisista makuelämyksistä!

HORECA-palvelut

Vuorinen palvelee myös suurkeittiöitä, hotelleita, ravintoloita, ateriapalveluita ym. alan yrityksiä. Pystymme räätälöimään tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Laatu ja joustava palvelu on meille tärkeitä!

No items found.